Onthaalmedewerker Albert Heijn

Description of the Job Offer

Summary

Functieomschrijving

Wil jij graag aan de slag bij een sterk merk, en dan ook nog eens in een gloednieuwe winkel? Multitasken zit in jouw bloed, combinatie van administratie en retail spreekt jou aan ? En je houdt ten allen tijde controle over de werkvloer? Samengevat, je wilt met jouw enthousiasme en energie deze nieuwe vestiging doen bloeien?

Dan is Onthaalmedewerker bij Albert Heijn in Zaventem de perfecte job voor jou!

Wat houdt de job in?

 • Je bent het eerste en het laatste gezicht voor de klanten. Voor jouw glimlach komen ze graag terug naar Albert Heijn.
 • Je helpt spontaan de klanten met hun vragen of problemen, dit is prioriteit.
 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van sterke drank, tabak, bloemen, ….
 • Je stuurt het kassapark aan en helpt bij de opstart en afsluit of bij problemen.

Dagelijks klanten helpen, medewerkers bijsturen en inspringen waar nodig zal dus jouw taak zijn. Een verantwoordelijke functie die heel belangrijk is voor de volledige winkel!  

Ook nog belangrijk om weten, de werkuren: je bent beschikbaar tussen 6.00u en 20.00u. Afwisselend met de collega’s werk je enkele dagen de ochtend en enkele dagen de namiddag. Er worden 7 werkuren gepresteerd, met 30 min. pauze. Jouw uurrooster wordt 1 week vooraf aan jou doorgegeven.

Werken in de Retail betekent natuurlijk ook weekendwerk. Albert Heijn is open op zondag, van 6.00u tot 12u. Maar het uurrooster wordt altijd besproken en meestal werk je afwisselend op zaterdag of op zondag. Daarvoor krijg je ook een vrije dag in de week. En er wordt altijd, in de mate van het mogelijke, rekening gehouden met een optimale balans tussen werk en privé.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs of je hebt een bachelor diploma. Een specifieke studierichting is niet vereist, wat primeert is je denkniveau.
 • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden en hebt oog voor orde en netheid.
 • Een hele dag rechtstaan schrikt jou niet af.
 • Je hebt administratieve vaardigheden. Waarom? Je werkt deels ook met een kassa en vervult enkele administratie taken.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Frans om de klanten te kunnen helpen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je staat mee aan de wieg van een nieuw verhaal, een gloednieuwe supermarkt. En niet zomaar de eerste de beste: Albert Heijn is bekend om zijn kwaliteit, dagelijks worden er maar liefs 4 vrachtwagens aan verse producten geleverd. Dit is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring in verse voeding!
 • Je krijgt een degelijke training en begeleiding. Je kan jezelf ontplooien hoe jij dit graag wilt. Je mag tonen wat je waard bent! Deze training gaat door in één van de bestaande filialen in de nabije omgeving.
 • Het leven draait natuurlijk niet om werken alleen, daarom zijn er die beurtrollen en de correcte afspraken over je uurrooster, zodat je job, gezin, studie, vrije tijd, … perfect in evenwicht zijn.
 • En dit hebben je toekomstige collega’s ons alvast verteld: dat ze zo graag werken bij Albert Heijn omwille van het familiale karakter van de winkels. En ook: dat de winkels aangenaam ingericht zijn, ja, dat werkt nu eenmaal vlotter. En dat het daar een toffe club is konden we zelf al vaststellen.
 • Na een positieve interimperiode ligt een vast contract voor je klaar.
Country
Belgium
City
Hal-Vilvorde
Function
Administration / Secrétariat, Réceptionniste
Requirements

Contact details for applications

You need a free applicant account to be able to apply for this job offer from our web app. Click here to create your applicant account or login with your existing applicant account. Alternatively, you can apply by following the link below
Published by VIPTJ-Aggregator. Originally found at: URL of the original publication


More job offers like this one

By Category:

By Tags:


<- Back to Job Offers Search Page